Will Glorie Loodgietersbedrijf Uneto Vni

Will Glorie Loodgietersbedrijf Gasservice Kennemerland

Langer genieten van een vertrouwde omgeving

Sinds kort zijn wij Uneto-VNI erkend Zorg- en Comfortinstallateur. Dit houdt in dat wij diverse cursussen hebben gevolgd gericht op zorg en comfort. Wij kunnen nu, met behulp van onze kennis, u een advies uitbrengen ten aanzien van het levensloopbestendig maken van uw woning.

U wilt toch ook graag zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen?

WILL GLORIE ZORGINSTALLATEUR VNIIn de toekomst zal het niet meer vanzelfsprekend zijn dat u in aanmerking komt voor een verzorgingshuis zo gauw daar noodzaak toe is. Zoals het er nu naar uitziet, wordt het steeds moeilijker om in aanmerking te komen voor een plek in een verzorgingshuis. Juist om deze reden is het belangrijk om vroegtijdig na te denken over de mogelijkheden om uw woning te verbeteren.

Misschien nog wel belangrijker is, dat steeds meer ouderen liever zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. En dat is goed mogelijk: met de juiste aanpassingen, de juiste apparatuur en met (beperkte) zorg aan huis.

De kern van levensloopgeschiktheid is aanpasbaar (ver)bouwen: de woning moet ook in latere levensfasen geschikt zijn of geschikt gemaakt kunnen worden voor de huidige bewoners. Bijvoorbeeld als de bewoner moeite heeft om te gaan staan, niet meer zo goed ter been is en (ook) binnenshuis een rollator nodig heeft. Andere beperkingen kunnen zijn: moeilijker hoog kunnen reiken, minder kracht in armen en/of handen hebben, minder goed kunnen zien, onzekerder worden in de bewegingen en de fijne motoriek (lastig om kleine knopjes te bedienen) en minder energie en uithoudingsvermogen hebben.

De Woningscan

Voor alle belemmeringen waar u nu of in de toekomst tegenaan loopt kunnen wij een oplossing met u zoeken. U kunt bij ons langskomen voor een eerste gesprek in een vertrouwde omgeving. Samen kunnen we enkele voorbeelden bekijken en testen. Na het eerste gesprek kunnen we een vervolgafspraak maken voor een woningscan bij u thuis. Natuurlijk kunnen we de woningscan ook maken zonder voorafgaand gesprek, dit gesprek kan gelijktijdig plaatsvinden.

Tijdens de woningscan lopen we de hele woning per vertrek langs. U geeft aan wat u graag verbeterd ziet, wij adviseren en zoeken de oplossing voor u. Na de woningscan zorgen wij dat u een uitgewerkte offerte krijgt.

Heeft u interesse en heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies over onze dienstverlening, speciaal voor senioren huisvesting, bel Will Glorie: 0251-656250.