Will Glorie Loodgietersbedrijf Uneto Vni

Will Glorie Loodgietersbedrijf Gasservice Kennemerland

Even voorstellen

Loodgietersbedrijf Will Glorie b.v. is opgericht op 2 Januari 1987. Wij beschikken over moderne bedrijfsmiddelen en een ruime werkplaats aan de Schulpstet 34b te Bakkum. Een klein, vakkundig en gemotiveerd team bestaande uit 4 monteurs en 1 leerling-monteur. Wij verrichten werkzaamheden aan hoogwaardige technische installaties en voeren loodgieterswerkzaamheden uit voor bedrijf en particulier.

Loodgietersbedrijf Will Glorie is een Kenteq gecertificeerd leerbedrijf en aangesloten bij Installatie Werk Noord-Holland. Uiteraard zijn onze monteurs in het bezit van de nodige vakdiploma's en het diploma VCA basis veiligheid.Wij zijn aangesloten bij het Uneto-Vni, de beroepsorganisatie voor de installatiebranche. Het lidmaatschap van Uneto-Vni is een waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Will Glorie, voor al uw opdrachten op het gebied van: CV ketels, vloerverwarming, warmtepompen, airconditioning, dakbedekking, zinkwerk en zonnecollectoren.

Ons werkterrein is de driehoek Alkmaar, Haarlem en Amsterdam maar met name in Castricum, Heemskerk, Limmen, Uitgeest, Heiloo en de Egmonden.

Wij zijn partner van Gasservice Kennemerland voor: verwarming, warmwatervoorziening, ventilatie, airconditioning, legionella-beheer, CV-ketels, warmtepompen, luchtbehandelingkasten en zonne-energiesystemen.

Heeft u interesse in de activiteiten van Loodgietersbedrijf Will Glorie en heeft u behoefte aan een vrijblijvende kennismaking, bel Will Glorie: 0251-656250

Will Glorie Installatietechniek is partner van Thuiscomfort.

1426074029764 

Deze website geeft senioren en mensen met een beperking veel informatie over gerichte oplossingen voor het aanpassen van hun woning. Wenst u meer informatie over onze dienstverlening binnen “Thuiscomfort”, neem dan contact met ons op.
Klik HIER voor de website.